Velencei Karnevált a fa alá!

velencei-karneval-ajandek-utazas-kedves.jpg

Amilyen csodálatos a Karácsony Napja, olyan feszült lehet az azt megelőző időszak. Mindenkin nagy a stressz, hiszen az emberek szeretnének igazán csodálatos ajándékokkal kedveskedni szeretteiknek, ám a tökéletes ajándékot megtalálni a legtöbbször nagyon nehéz feladatnak bizonyul.

Kitalálni, hogy vajon mit szeretne… utánajárni, hogy az a bizonyos dolog megvan-e már az illetőnek, és ha nincs, beszerezni, becsempészni, elrejteni… sok-sok tennivaló, és akkor még mindig kétségek között tipródik az ember egészen Szent Estéig, hogy a kiszemelt ajándék vajon elnyeri-e a hozzátartozó tetszését.

velencei-karneval-fantasztikus-utazas.jpg

Vajon létezik-e tökéletes ajándék? Ha igen, akkor mégis mi az, és hol lehet hozzájutni? Igen; a karácsonyi szezon, minden szépsége ellenére sok fejfájást okoz nekünk, hiszen annyiféle ember létezik, olyan sokféle ízléssel, és olykor olyan hihetetlenül nehéz megtalálni azt az ajándékot, amely felejthetetlenné teszi az ünnepet, és ami biztos, hogy örömet okoz.

Hihetetlen, de létezik ez a bizonyos „tökéletes ajándék”, ráadásul ez egy olyan dolog, ami szinte minden embernek örömet okozhat, tartozzon akármelyik nembe, vagy korcsoportba. Ez a bizonyos ajándék pedig a kaland. Pontosabban: az utazás kalandja.

„Utazás, utazás, de mégis, hova?”- gondolhatod most fejcsóválva. Hiszen ilyenkor a világ fele esős, a másik túl messze van, túl veszélyes, túl költséges, túl unalmas… nehéz megtalálni a tökéletes úti célt, és sokan esnek abba a hibába, hogy nem veszik számításba a legkézenfekvőbb lehetőségeket. Mert igen, van egy olyan lehetőség, amivel szinte bűn nem élni.

velencei-karnevalra-utazas.jpg

Ez pedig a Velencei Karnevál. Még mindig nem vagy biztos abban, hogy ez a tökéletes ajándék a fa alá? Hadd győzzünk meg! Kitérünk a leggyakrabban felmerülő kérdésekre, és válaszolunk rájuk, amivel egyúttal elmagyarázzuk, miért is érdemes Velencei Karnevált ajándékozni Karácsonyra.

  1. Esetlegesen felmerülhető kétely: Nem fog tetszeni Neki

Ez egy olyan probléma, ami, minél tovább töprengünk rajta, annál inkább nyilvánvalóvá válik, milyen valószínűtlen ez a lehetőség. Őszintén: Te nem örülnél neki? A Velencei Karnevál mindkét nem, és minden korosztály képviselőjének tartogat programokat, és meglepetéseket. A legendás város szépsége alapból mindenkit elvarázsol, legyen az kicsi, vagy nagy, nő, vagy férfi. Az építészeti műremekek, a kis boltok, a múzeumok, és a partik mindenki számára elérhetővé teszik a szórakozást. A Karnevál pedig még különösebbé teszi a várost. Azzal, hogy jelmezt, és maszkot húz az ember, nem csak a fesztivál forgatagába veti bele magát, hanem valami nagy, és különleges dolog részesévé válik, hiszen egy lesz a titokzatos, gyönyörű alakok közül, akik ezt az elbűvölő, fantasztikus élményt lehetővé teszik.

velencei-karneval-maszk_1.jpg

  1. Esetlegesen felmerülhető kétely: Túlságosan költséges ajándék lenne

A tévhittel ellentétben már akár 10.000 forint alatt kijuttathatod szerettedet a Velencei Karneválra, és ebben már benne van az utazás, a városnézés, és az idegenvezetés is. A túra során kedves hozzátartozód megnézheti a csodás várost, megismerheti az üvegfújó mesterek munkáját, és ellátogathat a Basilica di Santa Maria e Donato bazilikához, valamint különféle múzeumokba is.

basilica-di-santa-maria.jpg

  1. Esetlegesen felmerülhető kétely: Túlságosan bonyolult lenne az utazás megszervezése

Nálunk ez teljesen kizárt! Oldalunkon könnyedén, és gyorsan lefoglalhatod az utat, ráadásul, ha esetleg kérdéseid lennének, vagy elakadnál, telefonon, személyesen és facebook oldalunkon keresztül is elérhetsz bennünket. Ráadásul több útvonal lehetőség közül választhatsz, így a hozzátartozód a lehető legkényelmesebben, és legkevesebb utazást követően csatlakozhat hozzánk.

euro-travel-bus-2.png

  1. Esetlegesen felmerülő kétely: kényelmesen, biztonságos körülmények között utazik majd az ajándékozottam?

Ezen igazán ne fájjon a fejed: irodánk csakis felső kategóriás, nyugati típusú buszokkal utaztatja ügyfeleit. Sofőreink egytől-egyig hozzáértő, megbízható személyek, csakúgy, mint az idegenvezetőink. Az utazás során többször tartunk szünetet, hogy utasaink eleget tehessenek szükségleteiknek.

Természetesen, ha még mindig nem sikerült meggyőznünk, és még mindig vannak kétségeid, kérdéseid, nyugodtan vedd fel kapcsolatot a kollégáinkkal, akik mindenre szívesen válaszolnak.

A legszebb ajándék az, amit szeretettel adunk, és semmi se mutathatja ki a szeretetünket jobban, mint az, hogy befizetjük Szerettünket, vagy Szeretteinket életük nagy kalandjára, az izgalmas, varázslatos utazásra a Csodák Városába, amit sose felejtenek el!

advent-velence.jpg

Velencei Karnevált a fa alá!