A tökéletes karácsonyi ajándék: a Velencei Karnevál!

velencei-karneval_1.jpg

Elérkezett a december, és vele az a különleges időszak, amikor mindenki az ünnep lázában ég. Nők, férfiak, idősek, és gyerekek egyaránt izgatottan várják a Karácsonyt, a szeretet ünnepét, találgatják, hogy vajon mit kapnak majd, és persze azon törik a fejüket, hogy Ők mit adhatnának ajándékba. A tökéletes ajándék kiválasztásánál mindig azok a legfontosabb szempontok, hogy az illető mire vágyik, mi az érdeklődési köre, vajon mi lehet az, amit esetleg szeretne, de ő nem szívesen venne meg magának.

Van valami, amire szinte minden ember nagyon vágyik, és ez az utazás. Világot látni, megtapasztalni más kultúrákat, találkozni az ismeretlennel mindenki nagyon szeretne, ezért utazást ajándékozni nem egy egyszerű ajándék, hanem egy olyan gesztus, amivel valami különlegeset, életre szóló emléket adhatunk a másiknak.

Igen, utazás… de hova? Hiszen annyi érdekes táj van. Vajon hova szólhat az az út, amit nyugodt szívvel ajándékozhatsz a Szeretet Ünnepére, ami biztosan örömet okoz majd a hozzátartozódnak? Valami különleges kellene.

velencei-karneval-utazas.jpg

Titkon mindenki vágyik a romantikára, az ismeretlenre, a misztikumra, arra, hogy valami nagy, és különleges dologban vegyen részt… és, bármily hihetetlennek tűnik, létezik egy olyan esemény, ami mindezt megadja a résztvevőknek.

A Velencei Karnevált igazi misztikus varázs lengi körül, ez egy olyan esemény, aminek a meglátogatása rengeteg ember bakancslistáján szerepel. Velence varázslatos, csatornákkal átszelt világát minden februárban még fantasztikusabbá teszik a romantikus maszkos alakok, akik gyönyörű, rejtélyes mivoltukkal feledhetetlen olaszországi élményt nyújtanak.

maszkok-velencei-karneval.jpg

Most talán a fejedet csóválva azt kérdezed: vajon mégis, miért érdemes ezt ajándékozni Karácsonyra? Mi van, ha nem fog Neki tetszeni? Ha túl drága? Nos… emiatt kicsit se fájjon a fejed.

Azért érdemes egy Velencei Karnevál élményt ajándékozni az ünnepekre, mert ezzel egy olyan dolgot adsz neki, amit soha életében nem felejt el, aminek az emléke csodás ékkőként ragyog majd a szívében… és nem, az utazás egyáltalán nem olyan költséges, mint ahogy az ember gondolná. Nálunk egyszerűen, és olcsón foglalhatsz utat.

velencei-karneval-kaland.jpg

Ajánlatunk színes, és érdekes programokat tartalmaz, többek között magába foglalja az utazást, a szállást, városnézést, professzionális idegenvezetést, és fakultatív programokat is. Az utazás során többször is tartunk majd szüneteket, ahol utasaink kielégíthetik szükségleteiket, ha "ottalvóst" választasz, a szállás garantáltan kényelmes lesz, a programok pedig minden olyan dolgot érintenek, amit érdemes látni, érezni, és megtapasztani a Velencei Karneválon.

Attól pedig igazán nem kell tartanod, hogy a szerettednek esetleg nem fog tetszeni az ajándék: Velence minden korosztályt elvarázsol, a karnevál varázsa, az apró, csodás kis boltok, és műhelyek, a tovasikló hajók, és csónakok mindenkit elbűvölnek.

gondolas.jpg

Ráadásul még az időzítés is tökéletes. Ha a hozzátartozód karácsonyi ajándékként kapja meg az utazást a Velencei Karneválra, akkor még lesz pont elég ideje összekészülni az izgalmas, misztikus utazásra, hiszen az a másfél hónap pont elegendő ahhoz, hogy gyakorlati, és lelki szempontból egyaránt kellően felkészüljön a Nagy Kalandra.

Ajándékozz igazi élményt, és foglalj le egy utat Szerettednek a Velencei Karneválra, hogy ezzel is gazdagabbá, tartalmasabbá tehesd életét! Vagy, ha igazán jót akarsz, lepd meg magadat is az úttal!  Hiszen ki mondta, hogy Te nem érdemled meg, hogy meglepd magadat a világ egyik legkülönlegesebb élményével?

 A tökéletes karácsonyi ajándék: a Velencei Karnevál!

 

tokeletes-karacsonyi-ajandek.jpg